27. april, rođendan Ptice Foruma

Sretan vam rođendan i od mene. Pozdrav.
 
Sad će već i 4 i po godine. Vrijeme leti.
 
Čestitke za forum.

Uskoro i peti rođendan. :)
 
RHYztSS.png
Želimo vas obavjestiti da Ptice Forum slavi svoj 5. rođendan i tim povodom upućujemo čestitke svim našim članovima! 27. aprila bilo je tačno pet godina od našeg pokretanja, 27.04.2014.

Licence su produžene, a evo i malo statistike:

• Imamo 407 registrovanih članova
• Kreirano je 1517 tema
• Članovi su napisali 8595 poruka
• Najaktivniji članovi su: @paxaro, @Kutkut i @Walker.
• Najviše pohvaljenih postova imaju: @paxaro, @zorion i @upendo.

Prema podacima sa Google Analytics servisa, u posljednjih 30 dana zabilježeno je 17,870 sesija, 15,194 posjetioca, 23,038 pregleda stranica.

• Trenutno je najviše posjeta iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine, a slijede SAD, Crna Gora, Njemačka, Sjeverna Makedonija, Slovenija, Austrija, Kosovo...
• Aktivni gradovi u posljednjih mjesec dana su: Zagreb, Beograd, Sarajevo, Subotica, Split, Kraljevo, Banja Luka, Čikago, Niš...
• Među posjetiocima najviše je korisnika Chrome, Safari, Samsung i Firefox pretraživača, a pristupa se najviše sa Android, Windows i iOS operativnih sistema.

Česte su posjete i našim profilima na društvenim mrežama. Forum je svejedno prioritet, ali nam znači svako dijeljenje i preporuka putem vaših Facebook, Twitter i drugih računa.

Naš YouTube kanal Ptice Forum trenutno ima 1357 pretplatnika.

Još jednom veliko HVALA svima koji nas prate i doprinose zanimljivosti sadržaja, znači nam svako vaše napisano iskustvo, fotografija, kao i samo prisustvo i podrška.

Vaše sugestije i pitanja šaljite u podforumu Podrška, obavještenja, a sve o pticama, prirodi i ostalim zanimljivim temama možete pronaći u odgovarajućim kategorijama putem početne stranice.

U ime administracije, svim članovima sretan 5. rođendan Ptice Foruma!
 
Sretan rođendan našem forumu i svako dobro svima! ❤
 
Pozdrav svima i sretan rođendan.
 
Od srca, sretan rođendan!
 
Pronađi:
Nazad
Vrh