Reklamirajte vaše stranice i forume

lastavica

Registrovani član
Registracija
27-04-2014
Poruke
494
Reakcije
146
Lokacija
Spol
Jedan lijep kutak gdje možete reklamirati sajtove, blogove, stranice društvenih mreža ili forume (besplatno :)), bilo da se radi o vašim ličnim, vaših prijatelja, ili web adresama koje vam se jednostavno sviđaju.

Inspirisano temom na forumu Mladostimoja.com, kojeg ujedno prvog i reklamiram. :)

Tema je odobrena od administratora, uz samo jedan uslov - da se ne radi o stranicama gdje je fokus na nekoj internet zaradi, skupljanju referala ili distribuciji ilegalnih/neprimjerenih sadržaja - pa izvolite. :)

Napomena: Ako želite pokloniti, kupiti, ili se bavite legalnom prodajom ptičijih vrsta, takve stvari možete (besplatno) promovisati na posebnoj sekciji foruma: Izložbe i ponuda.
 

Edmir

Registrovani član
Registracija
27-04-2014
Poruke
750
Reakcije
199
Lokacija
Spol
Ja nemam trenutno šta reklamirati, ali mogu preporučiti zanimljivu stranicu za slušanje muzike - www.musicovery.com.

Izaberite žanr i raspoloženje, ostalo ide samo. Uživajte! ;)
 

paxaro

Registrovani član
Registracija
27-04-2014
Poruke
778
Reakcije
262
Lokacija
Spol
Bilo bi lijepo da nakon reklamiranja vaših stranica pomognete i u promociji Ptice.info.

Odete jednostavno na početnu stranicu i podijelite je putem Facebooka, Twittera ili Google+.

Linkovi su u dnu početne stranice foruma. ;)
 

webbihnet

Registrovani član
Registracija
31-01-2015
Poruke
2
Reakcije
0
Lokacija
Spol
Pokušavao sam da pronađem ali nisam uspjeo... ovu ili sličnu temu, te molim administraciju u koliko tema postoji da moje podatke premjesti u datu temu.

Želim prije svega pozdraviti sve zaljubljenike u ptice, a posebno sve one koji su svoju ljubav prema njima krunisali uzgojem.

Stoga, dozvolite da se u par riječi i sam predstavim korisnicima:
Ja sam Elvir, rođen 1975g u Zenici, član OSBiH, odnosno Udruženja za zaštitu i uzgoj sitnih životinja Zenica 1956. Do unazad nekog vremena živjeo sam u R.Sloveniji i bavio se uzgojem sitnih i srednje velikih papagaja a trenutno sam u sekciji ptičara i imam namjeru nastaviti sa uzgojem ptica, prevashodno kanarinaca pjesme i stasa. U tom smislu sam pokrenuo lični web portal posvečen uzgoju ptica kako bi svoja stečena znanja i iskustva podijelio sa ostalim uzgajivačima ali i potencijalnim zaljubljenicima u ptice koji se žele odlučiti za držanje ptica u svom domu, i ovim putem sve ljubitelje ovih divnih stvorenja pozivam da posjete moj web portal http://ptice.webbih.net i daju svoj doprinos u podjeli stečenih iskustava.

Svim uzgajivačima na portalu "Ptice u našem domu" na raspolaganju je kreiranje vlastitog bloga i prezentacija vlastitog uzgoja.

Bavim se osim pticama Web Dizajnom, volim prirodu i vožnju biciklom.


----
ModEdit: premješteno u reklame.
----
 

Edmir

Registrovani član
Registracija
27-04-2014
Poruke
750
Reakcije
199
Lokacija
Spol
Pozdrav i dobro došao.
 

dragon

Registrovani član
Registracija
27-04-2014
Poruke
510
Reakcije
218
Lokacija
Spol
Fotografije raznih vrsta životinja by Geza Farkaš: http://www.photogeza.com/
Ovaj sajt sam posvetio fotografiji prirode. Ovdje možete pronaći fotografije preko 900 različitih vrsta životinja, koje sam fotografisao u prirodnom okruženju, u proteklih 13 godina. Ovaj broj stalno raste. Ispod svake fotografije nalazi se ime vrste na engleskom i latinskom jeziku. Posebno je data lista svih fotografisanih vrsta kao pomoć u pretraživanju. U determinaciji su mi pomagali prijatelji biolozi. Sajt se ažurira jednom mjesečno i fotografije se prvo dodaju u galeriju "novo", tako da redovni posjetioci mogu pregledati samo najnovije fotografije. Sve fotografije su vlasništvo autora i, ako želite da ih koristite za bilo koju namjenu, molim vas da me kontaktirate na farkas.geza@gmail.com. Nadam se da ćete gledajući ove fotografije osjetiti bar dio uzbuđenja koje ja osjećam dok fotografišem sva ta predivna bića u prirodi. Želja mi je da ove fotografije bar malo pomognu da se staništa ovih životinja očuvaju i da se, samim tim, one sačuvaju za buduća pokoljenja.
 

clutch

Registrovani član
Registracija
30-05-2015
Poruke
16
Reakcije
3
Lokacija
Spol
Site posvećen operativnom sistemu Windows Mobile.

Windows Novosti

Tekstovi su na bosanskom i hrvatskom jeziku.
Ovo je Windows Novosti, blog posvećen Microsoft-ovoj zadnjoj i najvećoj mobilnoj platformi. Ovdje možete pronaći recenzije kao i sve moguće informacije, savjete i osnovne pojmove Windows Phone platforme. Jedan naš cilj jeste objektivno izvještavanje o novostima Windows Phone-a kao i Windows-a. Drugi cilj ovog bloga jeste da vam pruži informacije sa različitih drugih blogova, internet stranica i drugih pouzdanih izvora.
 
Pronađi:
Vrh