Žena ugrizla psa

Scorpio

Registrovani član
Registracija
27-04-2014
Poruke
634
Reakcije
146
Lokacija
Spol
Jedna od zanimljivijih vijesti vezanih za životinje obišla je svijet 2008. godine. Naime, nakon što je njenog labradora napao pit bull terijer, vlasnica je ugrizla krvoločnog psa kako bi zaštitila svog ljubimca.

Amy Rice (38), iz Minneapolisa, je u početku pokušala raširiti pitbulovu vilicu kako bi ga maknula od svog labradora Elle.

- Na kraju sam ugrizla pit bulla za nos. Nisam to planirala, jednostavno sam reagovala. Zagrizla sam mu kožu, a krv mi je bila u ustima. Znala sam da to nije dobro - izjavila je za lokalni 'Star Tribune'.

Ozlijede koje je pretrpio pit bull su bile male. Pas je stavljen u karantin nakon što su Amy doktori saopštili mogućnost zaraze od bjesnoće. Amy je nezadovoljna što pit bull, nazvan Frances, nije odmah nakon nesreće zatvoren od strane službenika koji su zaduženi za kontrolu životinja.

- Bila sam sigurna da mi pas umire na rukama, bilo je strašno. To je moglo biti neko dijete. Moglo je biti puno gore. Zaista sumnjam u odluku da se pas nije odmah zatvorio - rekla je Amy.
 

Walker

Registrovani član
Registracija
27-04-2014
Poruke
704
Reakcije
225
Lokacija
Spol
Dobro je mogla. :hehehehe:
 

Mia

Registrovani član
Registracija
20-01-2021
Poruke
3
Reakcije
0
Lokacija
Pas je ogledalo vlasnika. Svaki pas bilo koje rase moze biti mala maza ili borbena mašina. Zavisi šta nauči u kući. Nadam se da je labrador bio dobro. Ali u takvim slučajevima kažnjavati vlasnike koji psu izazivaju agresivnost.
Pitbulovi su predivna rasa. Moja crna devojčica od 3g je jedno malo mače. Ono je najdivnije biće na planeti.
 
Pronađi:
Vrh