O muzici, i šta trenutno slušate?

Zaslužuju malo promocije. 👍

 
Danas je Dan državnosti Bosne i Hercegovine. Domovino naša, budi nam jaka, lijepa, stamena, voljena, vječna i neosvojiva! Volimo te najviše, volimo te kao majku! 🇧🇦❤️🇧🇦

 
Jedna emotivna pop-narodnjačka.

 
Roger Waters podržao bojkot Eurosonga: Ne idite u Izrael dok tamo ginu nevini ljudi
Bio i ostao veliki gospodin.

Legendarni muzičar i član rock benda “Pink Floyd”, Roger Waters pozvao je sve učesnike ovogodišnjeg Eurosonga koji se održava u Izraelu, da bojkotuju ovo takmičenje u znak protesta zbog ubijanja nedužnih palestinskih civila.

Waters je apelovao na takmičare da se odreknu učešća na ovogodišnjem takmičenju kako bi iskazali nezadovoljstvo izraelskom politikom koja je prema njegovom mišljenju kriva za gnusne zločine i progon Palestinaca sa svojih vjekovnih ognjišta.

Waters je pohvalio izjavu irskog predstavnika na Eurosongu, Conana Osirisa koji je istakao kako nije siguran da li će otputovati u Izrael kako bi predstavljao svoju zemlju.

- On može da pokaže solidarnost sa 189 nenaoružanih demonstranata koje su ubili izraelski snajperi samo prošle godine, uključujući 35 djece- izjavio je Waters što je izazvalo gnjev kod velikog broja izraelskih građana koji su saglasni kako bi nekadašnji član “Pink Floyda” trebao biti proglašen nepoželjnom osobom u Izraelu.

fOvAKiV.jpg
 
Pronađi:
Nazad
Vrh